Ψυχοθεραπεία μέσω skype

Έχει αποδειχθεί μέσα από έρευνες, πως η ψυχοθεραπεία μέσω skype έχει ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα με την ψυχοθεραπεία από κοντά. Προσωπικά, θεωρώ, πως η καλύτερη θεραπευτική σχέση αναπτύσσεται όταν θεραπευτής και θεραπευόμενος συζητάνε απο κοντά, καθώς ο θεραπευτής είναι σε θέση να παρατηρήσει πολύ περισσότερο τον ασθενή του (γλώσσα του σώματος, εξωτερικά χαρακτηριστικά που μπορεί να συμβάλλουν στην προσωπικότητα του ασθενή,κ.α). Παρ’όλα αυτά η απόσταση ή ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου, είναι καταστάσεις στις οποίες οι συνεδρίες μέσω skype δίνουν τη λύση. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε χρονική στιγμή της ημέρας χωρίς να χάνεται χρόνος στις μετακινήσεις. Έτσι εκμηδενίζεται και η απόσταση καθώς θεραπευτής και θεραπευόμενος, μπορούν να βρίσκονται ακόμα και από διαφορετική πόλη, χώρα. Για να κλέισετε ραντεβού για συνεδρίες μεσω skype καλέστε στο τηλέφωνο 6956549809 και στο email nataliveltsi@gmail.com. Εκλαμβάνοντας κάποιος την τεχνολογία ως αρωγό στην προσπάθεια λύσης των “ψυχικών δεσμών” του σύγχρονου ατόμου, συνειδητοποιεί τα πλεονεκτήματα της Ψυχοθεραπείας μέσω Skype:

Ευελιξία
Ο εναλλακτικός τρόπος πραγματοποίησης συνεδριών που εξυπηρετεί η διαδικτυακή Ψυχοθεραπεία συμβάλλει τα μέγιστα στην καθολικοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης στην ψυχική περίθαλψη.

Άτομα με κινητικές δυσκολίες, φοβίες ή συχνή αλλαγή τόπου διαμονής, κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών και μέλη “κλειστών κοινωνιών” αποκτούν πλέον την πολυπόθητη δυνατότητα: Να λαμβάνουν την απαιτούμενη βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη από τον ειδικό της επιλογής τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Εμπιστευτικότητα
Ερωτήματα όπως “πόσο αξιόπιστη μπορεί να θεωρείται μία συνεδρία συμβουλευτικής παρέμβασης εξ αποστάσεως” απασχολούν εύλογα κάθε δυνητικό ενδιαφερόμενο.
Για το λόγο αυτό κρίνεται μείζονος σημασίας να αποσαφηνιστεί πως η Ψυχοθεραπεία μέσω Skype δεν συνιστά απλά αναγνωρισμένη αλλά και ασφαλή μέθοδο.
Η κρυπτογράφηση Advanced Encryption Standard (AES) της εφαρμογής Skype ευνοεί ακριβώς την θωράκιση ιδιωτικότητας των συνομιλιών με τον online ψυχοθεραπευτή σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων
Παρότι αρκετοί θα συμφωνούσαν με την άποψη ότι η ψυχολογική υποστήριξη είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια, οι σύγχρονες οικονομικές συγκυρίες δεν συνηγορούν.

Οι συνεδρίες Ψυχοθεραπείας μέσω Skype αναδεικνύονται επομένως ως η “έξυπνη” επιλογή, λόγω της εκμηδένισης του κόστους μετακινήσεων που συνεπάγονται.

Με έναν προγραμματισμό ραντεβού, μια κάμερα και ικανοποιητική σύνδεση internet -τουλάχιστον 4Mbps- η πορεία προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση ξεκινά.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο και τα χρήματα που θα επενδύσετε για την λυτρωτική αίσθηση του υγιούς εαυτού σας, εμπιστευόμενοι τη Ναταλί Βέλτση.

Οι γνώσεις, η εμπειρία και οι τεχνικές της Νευρολόγου- Νευροψυχολόγου βοηθούν να ανακαλύψετε πως οι 50λεπτες συνεδρίες Ψυχοθεραπείας μέσω Skype εξασφαλίζουν στους θεραπευόμενους:

• Αυθεντική ατμόσφαιρα διαδικασίας με το μέγιστο επικοινωνιακής αρμονίας και αμεσότητας.
• “Ασφαλές έδαφος” προς οικοδόμηση λειτουργικών διαπροσωπικών σχέσεων και στάσεων ζωής.
• Ευεργετικά αποτελέσματα θεραπείας με διάρκεια στον χρόνο και συμπεριφορικές αλλαγές με θετικό πρόσημο για το μέλλον.

Οι  συνεδρίες

Στην πρώτη συνεδρία γίνεται λήψη ιστορικού και κανονίζουμε μαζι τη συχνοτητα των συνεδριων ανάλογα με την αναγκαιότητα του προβλήματος. Κάθε συνεδρία διαρκεί 50΄

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Λεωφόρος κηφισίας 5, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6956549809, 2130325357

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Αγχώδεις διαταραχές (διαταραχή πανικού,φοβίες, ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή, κ.α), Διαταραχές Διάθεσης (καταθλιπτικές, διπολικές και άλλες διαταραχές).

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Οι ομάδες δημιουργούνται με θεματικές ενότητες (κρίσεις πανικού, αυτοπεποίθηση, διαχείριση άγχους κ.α) με σκοπό το κάθε μέλος της ομάδας να δει το πρόβλημα του μέσα απο τα μάτια των άλλων.

Συμβουλευτική Ζευγαριών

ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές για τη ζωή τους αποφάσεις (δημιουργία οικογένειας, διαζύγιο, δυσκολία με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών κ.α)

Ναταλί Βέλτση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜSc – Πτυχιούχος τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Γνωστική Ψυχολογια και Νευροψυχολογία (Α.Π.Θ). Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία συνδριά

Κάθε συνεδρία διαρκεί 50΄

 • Κρίσεις Πανικού – Αλήθειες με τη Ζήνα

  Κρίσεις Πανικού – Αλήθειες με τη Ζήνα

  Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκ 2015 | Αλήθειες με τη Ζήνα – 15.12.2015 Ανθρώπινες, επίκαιρες, καθημερινές ιστορίες, από μια διαφορετική οπτική. Άνθρωποι γνώριμοι και μη, μοιράζονται με τη Ζήνα Κουτσελίνη τις προσωπικές τους εμπειρίες, τη δική τους αλήθεια.

  Details
 • Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού στο σπίτι

  Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού στο σπίτι

  Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2015 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση στην εκπομπή “ελένη” μιλά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού στο σπίτι και για τα βήματα που χρειάζονται ώστε να μην διαταραχθεί η ψυχολογική κατάσταση του πρώτου παιδιού.

  Details
 • Οταν το αγόρι παίζει με κούκλες

  Οταν το αγόρι παίζει με κούκλες

  Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2015 | Οταν το αγόρι παίζει με κούκλες (απο την εκπομπή “Ελένη”) Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση μιλάει στην εκπομπή “Ελένη” σχετικά με τον αν πρέπει να μας ανησυχεί η όχι όταν το αγοράκι μας πάιζει με παιχνίδια της αδερφής του.

  Details
 • Κρίσεις Πανικού- συμπτώματα- αντιμετωπιση (Μέρος β΄)

  Κρίσεις Πανικού- συμπτώματα- αντιμετωπιση (Μέρος β΄)

  Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλ 2015 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση σε ομιλία στο βιβλιοπωλείο Ιανός, εξηγεί τα συμπτώματα της διαταραχής πανικού, και τους τροπους αντιμετώπισης της.

  Details
 • Κρίσεις πανικού- συμπτώματα- αντιμετώπιση

  Κρίσεις πανικού- συμπτώματα- αντιμετώπιση

  Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2015 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση σε ομιλία στο βιβλιοπωλείο Ιανός, εξηγεί τα συμπτώματα της διαταραχής πανικού, και τους τροπους αντιμετώπισης της.

  Details
 • Ψυχαναγκαστική-Καταναγκαστικη Διαταραχή (Ιδεοψυχαναγκαστική)

  Ψυχαναγκαστική-Καταναγκαστικη Διαταραχή (Ιδεοψυχαναγκαστική)

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2014 Τι ειναι η Ψυχαναγκαστική-Καταναγκαστική Διαταραχή? Ποια είναι τα συμπτώματα? Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση απαντά στη Χριστίνα Κανατάκη

  Details
 • Ναταλί Βέλτση- Ζευγάρι και καυγάς

  Ναταλί Βέλτση- Ζευγάρι και καυγάς

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2014 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση συζητάει στην εκπομπή “Παρτε θέση ” για τη θεραπέια ζευγαριών.

  Details
 • Διατροφικές διαταραχές, Βουλιμικά επεισόδια, επεισόδια υπερφαγίας

  Διατροφικές διαταραχές, Βουλιμικά επεισόδια, επεισόδια υπερφαγίας

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2014 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση συζητάει στην εκπομπη “Πάρτε Θέση” με τη Χριστίνα Κανατάκη για Διατροφικές διαταραχές , Βουλιμικά επεισόδια, επεισόδια υπερφαγίας. Ποια είναι τα σημάδια , πότε πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια.

  Details
 • Ναταλί Βέλτση -Έρωτας και εργασιακές σχέσεις

  Ναταλί Βέλτση -Έρωτας και εργασιακές σχέσεις

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2014 Απο την εκπομπή “Πάρτε Θέση” με την Χριστίνα Κανατάκη

  Details
 • Διπολική διαταραχή

  Διπολική διαταραχή

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2014 Η Νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση συζητάει με τη Χριστίνα Κανατάκη για τη Διπολική Διαταραχή ,τα συμπτώματα και τη θεραπέια

  Details
 • Ζήλια:Είστε ο θύτης ή το θύμα

  Ζήλια:Είστε ο θύτης ή το θύμα

  Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρ 2013 Πώς εκδηλώνεται η ζήλια; Υποφέρουν περισσότερο οι άντρες ή οι γυναίκες; Υπάρχουν συγκεκαλυμένες μορφές ζήλιας; Πώς θα απαλλαγείτε από το ψυχοφθόρο συναίσθημα είτε ζηλεύετε είτε σας ζηλεύουν; Η Ναταλί Βέλτση νευροψυχολόγος αναλύει τα sos της ζήλιας καλεσμένη της Χριστίνας Κανατάκη στην εκπομπή Πάρτε Θέση της TV100

  Details
 • Καταθλιψη:Μάθε τα σημάδια και νίκησε την-Πάρτε Θέση

  Καταθλιψη:Μάθε τα σημάδια και νίκησε την-Πάρτε Θέση

  Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιαν 2013 Η Ναταλί Βέλτση,νευροψυχολόγος,συζητάει με τη Χριστίνα Κανατάκη στην εκπομπή Πάρτε Θέσ της Tv100 για την καταθλιψη Εντοπίστε τα σημαδια και βοηθήστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας να τα νικήσουν

  Details
Παρουσιάσεις